BILENIA

Vi köper din bil

Snabb och enkel bilförsäljning - Pengar direkt på kontot

Hos BILENIA kan du välja att sälja bilen direkt till oss. Utöver vår bilförmedling där du säljer bilen via mäklare så erbjuder vi en enkel tjänst som innebär att vi köper din bil på plats. Enklare kan det inte bli!

Vi köper din bil – enklare än att sälja själv

Har du möjlighet att vänta så rekommenderar vi att sälja bilen via bilförmedling eftersom vi då säljer din bil till marknadspris. Du får mer pengar för din bil på det viset. Om du däremot har behov av att få betalt direkt och inte vill vänta så är vår tjänst ”vi köper din bil” ett utmärkt alternativ.

Vi köper din bil oavsett märke, modell, ålder, miltal osv. Vi köper alla slags bilar, även begagnade med defekter som du inte orkar ta hand om själv. BILENIA är den aktör du ska vända dig till när du vill sälja din bil oavsett om du vill att vi ska köpa bilen direkt eller om du vill att vi ska förmedla din bil för bästa möjliga pris.

Det som är skönt för dig som kund är att du inte behöver jaga runt bland bilfirmor och bilhandlare för att se vem som betalar bäst för att köpa din bil. Det fixar BILENIA åt dig och vi kan garantera dig att vi kommer ge dig det högsta priset.

Vi bokar upp ett så kallat värderingsmöte för att vi ska köpa din bil. Där värderar vi din bil, du får personlig konsultation och får direkt veta vad din bil är värd för inköp.

Känner du dig nöjd med förslaget så köper vi bilen av dig direkt, ordnar med ägarbytet och du får pengarna in på ditt konto.

Vi köper din bil. Börja med att göra en bilvärdering för att få en prisuppskattning.

Så fungerar det att sälja bilen till oss

Värdering av bilen

Börja med att värdera bilen. Du får ett prisförslag direkt via vår onlinetjänst. Därefter kontaktar vi dig för att boka en detaljerad besiktning.

Vi köper din bil

Personligt möte

Vid mötet så kontrollerar & testar vi din bil, ger dig en personlig konsultation och du får det slutgiltiga priset på bilen.

Vi köper din bil

Vi köper din bil på plats

Om du accepterar vårt bud på din bil så köper vi din bil direkt. Vi gör ägarbyte, löser in eventuella lån (om det finns) och skickar pengarna direkt till ditt konto.

Vi köper din bil är enklaste lösningen

Har du en bil med problem som är svåra eller dyra att fixa? Eller vill du kanske bli av med din bil snabbt för att du inte längre har nytta av den men behöver pengarna? Vi köper både renoveringsobjekt och moderna bilar i toppskick.

Tack vare vårt breda nätverk så har vi möjlighet att ta hand om bilar i alla prisklasser och i både gott och sämre skick. Att låta oss köpa din bil istället för att skrota den gör att vi kan förmedla den vidare till någon som renoverar eller så kommer delarna till nytta på andrahandsmarknaden.

För modernare bilar finns det en bra andrahandsmarknad. Det är det som gör att vi gärna köper din bil snabbt och enkelt. Slipp åka runt och leta efter en handlare eller annonsera på nätet. Vi gör processen snabb och enkel och du kommer att få bra betalt för din bil. 

Använd vår tjänst ovan för att få ett första prisförslag.