Vi köper din bil

Vi köper din bil smidigt & enkelt

Hos BILENIA kan du inte bara sälja bilen via mäklare alltså bilförmedling utan du kan även välja att sälja bilen direkt.

När du väljer tjänsten sälja bil direkt så köper vi din bil på plats. Enklare kan det inte bli!

Självklart rekommenderar vi att sälja bilen via bilförmedling eftersom där säljer vi din bil till marknadspris och du får mer pengar för din bil. Men vi förstår att ibland är man i en situation där pusselbitarna inte går ihop. Därför har vi tjänsten ”vi köper din bil” tillgängligt för dig.

Vi på BILENIA tycker att sälja bil ska vara enkelt & prisvärt. Som bilägare förlorar man mycket pengar på när man ska sälja sin bil. Oavsett vilket alternativ man väljer när man ska sälja bilen så ska det inte vara krångligt. Det ska kunna gå att tjäna så mycket pengar som det går.

Det är ett till alternativ för dig som vill sälja bil. Sälj bilen direkt med BILENIA och tjäna mer pengar på det.

Vi köper din bil oavsett märke, modell, ålder, miltal osv. Vi köper alla slags bilar även begagnade med defekter som du inte orkar ta hand om själv. BILENIA är den aktör du ska vända dig till när du vill sälja din bil oavsett om du vill att vi ska köpa bilen direkt eller om du vill att vi ska förmedla din bil för bästa möjliga pris.

Det som är skönt för dig som kund är att du inte behöver jaga runt bland bilfirmor och bilhandlare för att se vem som betalar bäst för att köpa din bil. Det fixar BILENIA åt dig och vi kan garantera dig att vi kommer ge dig det högsta priset.

Vi bokar upp ett så kallad värderingsmöte för att vi ska köpa din bil. Där värderar vi din bil, du får personlig konsultation och får direkt veta vad din bil är värd för inköp.

Om allt känns bra så köper vi din bil och du får pengarna direkt på kontot.

Börja med att göra en gratis bilvärdering online sedan kontaktar vi dig och resten är historia.

Vi köper din bil men börja med att göra en bilvärdering

Hur fungerar det att sälja bilen direkt?

Få en bilvärdering först

Börja med att värdera bilen. du får pris direkt på din bil. Vi kontaktar dig för att boka upp en tid.

Vi köper din bil

Personligt möte

Vid mötet så kontrollerar & testar vi din bil. Ger dig personlig konsultation och det slutgiltiga priset på bilen

Vi köper din bil

Sälj bilen direkt

Om du accepterar vårt bud på din bil så köper vi din bil direkt. Vi gör ägarbyte, löser in eventuella lån (om det finns) och skickar pengarna direkt till dig på konto.