Värdera bilen

Värdera Bilen

Betalning direkt

Upphämtning på plats

Snabb försäljning

Värdera din bil online

Det är enkelt och smidigt!

Hos oss på BILENIA kan du snabbt och enkelt värdera din bil online. Det enda du behöver göra är att fylla i bilens registreringsnummer ovan. Värdering görs därefter baserat på tiotusentals bilmodeller och hundratusentals modellversioner som finns registrerade i databasen

Uträkningen av bilens värde sker alltså genom en noggrann jämförelse av aktuell statistik och aktuella försäljningssiffror av tusentals fordon med samma märke och modell som din. På så sätt får du en rättvis och direkt värdering av bil, oavsett märke och modell!

Statistiken och försäljningssiffrorna grundar sig på fler än 300,000 annonser från 127 olika webbplatser. Med andra ord bygger de alltså på riktiga begagnatpriser. Dessutom används fler än 30 unika parametrar, däribland tillverkningsår, antal körda mil, utrustning och motor, för att ge dig en pålitlig värdering.

Till dagens dato har fler än 590,000 bilar värderats via verktyget – bli en utav dem du också.

Det är väldigt viktigt att du som bilägare får en exakt bilvärdering när du ska sälja bilen. Att få falska förhoppningar är inte något intressant. Värdera bilen kan bli krångligt när du ska sälja din bil och du väljer att titta hos flera bilhandlare men får olika priser. Det blir vilseledande och man vet inte vem som talar sanning. För att du ska slippa spillo med tid och åka till flera olika bilhandlare så har vi rätt bilvärdering för dig.

Bilvärderingen online är inte baserad på ett system med krångliga funktioner som kan sätta fel pris på bilen. Utan vi har gjort bilvärderingen mycket enklare än så. I Sverige har vi en marknadssystem att följa där priset på bilen sätts på hur andra bilar ligger till i pris av samma årsmodell, miltal, utrustning m.m. Så istället att göra ett system som sätter sina egna priser utifrån egna värderingar så har vi ändrat på det så att du får en rätt bilvärdering när du värderar bilen hos oss direkt online.

För att göra bilvärderingen online så felfritt som möjligt får du priset på det antal annonser som finns på bilmarknaden i Sverige.

Den tar då hänsyn till bilar i exakt årsmodell, miltal, utrustning osv. Utifrån det så kan vi garantera dig att 90% av bilvärderingar som görs hos oss får ett uppskattat pris som är mer realistiskt än vad andra bilhandlare visar.

Vi kan stolt presentera vår online bilvärdering när du värderar din bil hos oss. Du kommer inte att bli besviken efter att du har värderat bilen på våran hemsida. Men tänk på att bilvärderingen du fått online är ett uppskattat pris.

Vi köper din bil

Vi kontaktar dig och bokar gärna upp en visning på bilen då vi får chans att titta på bilen efter att du har värdera bilen hos oss. Vid mötet tar vi hänsyn till skicket, exakt utrustning och serviceintervaller på bilen. Datasystemet har lite svårt att ta med sådana funktioner i online bilvärderingen.
Efter vi har tittat på bilen manuellt så kan du få en exakt värdering på din bil.
Vi går igenom självklart om båda tjänsterna sälj bil via bilförmedling eller sälja bilen direkt. Du väljer om vilken tjänst som passar dig bäst.

Få en oberoende bilvärdering

Det blir bäst så!

Det finns såklart många fördelar med att värdera bilen via vårt onlineverktyg. En av de allra främsta är däremot det faktum att du får en oberoende värdering som bygger på aktuella begagnatpriser, plus en mängd andra parametrar.

Genom att få en oberoende värdering av ditt fordon kan du känna dig trygg med att du får en rättvis uppskattning. På så sätt får även du tidigt rätt förväntningar inför försäljningen, och slipper således bli besviken på att slutpriset är för lågt.

En oberoende bilvärdering är alltså en förutsättning för en lyckad försäljning – se därför till att göra en prisvärdering du också!

Att värdera bilen hos oss är gratis

Inte nog med att vi ger dig möjligheten att snabbt och smidigt värdera din bil, gör vi det också helt kostnadsfritt. Ja, du läste rätt – att värdera din bil är hos oss gratis!

Fyll helt enkelt i ditt registreringsnummer ovan, och få den kostnadsfria värdeberäkningen inom 30 sekunder.

Överlåt bilförsäljningen till BILENIA

Vill du därefter sälja din bil, kan du med fördel överlåta denna börda till oss. Vi säljer gladeligen ditt fordon och erbjuder därför en komplett mäklartjänst som inkluderar:

  • Prisvärdering
  • Personlig bilmäklare
  • Personligt samtal och behovsanalys
  • Proffsfotografering
  • Tvättning i verkstad (rekonditionering)
  • Kontroll i verkstad
  • Marknadsföring och försäljning   

Arvodet för försäljningen skräddarsys efter dina behov och önskemål, och baserar sig på bilens pris, modell, märke mm. BILENIA-paketet startar däremot på blygsamma 990 kronor.

Låt oss på BILENIA sälja din bil, så att du kan lägga tid på annat samtidigt som det blir lönsamt för dig. Men kom ihåg – allt börjar med en kostnadsfri värdering!

Eller sälj bilen direkt till BILENIA

Smidigt & pengarna direkt in på kontot

Hos oss har du alltid flera allternativ att välja mellan när du vill sälja bil.

Om du inte vill sälja bilen på bilförmedling och har inte lusten att vänta så hjälper vi dig även i denna situation.

Som sagt börja med att göra en bilvärdering ovan så har vi dina kontaktuppgifter så vi kan nå dig och du får ett estimerat pris på din bil.

Vi återkommer till dig för att följa upp bilvärderingen och bokar in en tid som är passande för dig.

Vid mötet så genomgår vi en snabb kontroll av bilen och du får ett exakt belopp som vi kan utbetala dig för bilen.

Känns allting okej så har du precis blivit av med bilen och du har pengarna på kontot.