BILENIA

Bilvärdering -
BILENIA hjälper dig att värdera bilen

Värdera Bilen

Betalning direkt

Upphämtning på plats

Snabb försäljning

Värdera din bil online

Det är enkelt och smidigt med vår gratistjänst för bilvärdering!

Hos oss på BILENIA kan du snabbt och enkelt värdera din bil online. Det enda du behöver göra är att fylla i bilens registreringsnummer ovan. Värdering av din bil görs därefter baserat på tiotusentals bilmodeller och hundratusentals modellversioner som finns registrerade i databasen

Uträkningen av bilens värde sker genom en noggrann jämförelse av aktuell statistik och aktuella försäljningssiffror av tusentals fordon med samma märke och modell som din. På så sätt får du en rättvis och direkt bilvärdering, oavsett märke och modell!

Bilvärdering utifrån aktuella priser

Statistiken och försäljningssiffrorna grundar sig på fler än 300,000 annonser från 127 olika webbplatser. Med andra ord bygger de alltså på riktiga begagnatpriser. Dessutom används fler än 30 unika parametrar, däribland tillverkningsår, antal körda mil, utrustning och motor, för att ge dig en pålitlig värdering. Till dagens datum har fler än 590 000 bilar värderats via verktyget. Testa du också!

Det är väldigt viktigt att du som bilägare får en exakt bilvärdering när du ska sälja bilenoch inte säljer varken för dyrt eller för billigt. Att värdera bilen kan vara krångligt om du själv försöker titta hos flera bilhandlare men får olika priser. Det blir vilseledande och svårt att veta vem som talar sanning kring prissättningen. För att du ska slippa spilla tid och åka till flera olika bilhandlare så har vi rätt bilvärdering för dig.

Vi har gjort vår bilvärdering online så enkel som möjligt. I Sverige har vi ett marknadssystem priset på bilen sätts utifrån hur andra bilar ligger till i pris för samma årsmodell, miltal, utrustning m.m. Genom att hämta in riktiga data från riktiga försäljningar så får du ett pris som är så aktuellt som möjligt genom att jämföra med annonser som finns på bilmarknaden i Sverige idag och aktuella försäljningssiffror.

Den tar då hänsyn till bilar i exakt årsmodell, miltal, utrustning osv. Utifrån det så kan vi garantera dig att 90% av bilvärderingar som görs hos oss får ett uppskattat pris som är mer realistiskt än vad andra bilhandlare visar.

Vi kan stolt presentera vår online bilvärdering när du värderar din bil hos oss. Du kommer inte att bli besviken efter att du har värderat bilen på våran hemsida. Men tänk på att bilvärderingen du fått online är ett uppskattat pris.

Vi köper din bil

Boka en fysisk visning för ett mer exakt pris

Vi kontaktar dig och bokar gärna upp en visning av din bil. Det ger oss chans att titta på bilen mer i detalj efter att du har värderat bilen hos oss. Vid mötet tar vi hänsyn till skicket, exakt utrustning och serviceintervaller på bilen, något som datasystemet inte kan ta med vid onlineberäkningen.

Efter vi har tittat på bilen manuellt så kan du få en exakt värdering på din bil.
Vid besiktningen av din bil får du även information om våra tjänster för bilförmedling där du kan välja om du vill sälja din bil genom oss eller sälja bilen direkt till oss till ett pris du får vid värderingen. Du väljer vilken tjänst som passar dig bäst.

Få en oberoende bilvärdering

Det blir bäst så!

Det finns såklart många fördelar med att värdera bilen via vårt onlineverktyg. En av de allra främsta är att du får en oberoende värdering som bygger på aktuella begagnatpriser, plus en mängd andra parametrar som ger en korrekt prisbild.

Genom att få en oberoende värdering av ditt fordon kan du känna dig trygg med att du får en rättvis uppskattning. På så sätt får även du tidigt rätt förväntningar inför försäljningen, och slipper således bli besviken på att slutpriset är för lågt.

En oberoende bilvärdering är alltså en förutsättning för en lyckad försäljning – se därför till att göra en prisvärdering du också!

Att värdera bilen hos oss är gratis

Inte nog med att vi ger dig möjligheten att snabbt och smidigt värdera din bil, gör vi det också helt kostnadsfritt. Ja, du läste rätt – att värdera din bil är hos oss gratis!

Fyll helt enkelt i ditt registreringsnummer ovan, och få den kostnadsfria värdeberäkningen inom 30 sekunder.

Överlåt bilförsäljningen till BILENIA

Vill du därefter sälja din bil, kan du med fördel överlåta denna börda till oss. Vi säljer gladeligen ditt fordon och erbjuder därför en komplett mäklartjänst som inkluderar:

  • Prisvärdering
  • Personlig bilmäklare
  • Personligt samtal och behovsanalys
  • Proffsfotografering
  • Tvättning i verkstad (rekonditionering)
  • Kontroll i verkstad
  • Marknadsföring och försäljning   

Arvodet för försäljningen skräddarsys efter dina behov och önskemål, och baserar sig på bilens pris, modell, märke mm. BILENIA-paketet startar däremot på blygsamma 990 kronor.

Låt oss på BILENIA sälja din bil, så att du kan lägga tid på annat samtidigt som det blir lönsamt för dig. Men kom ihåg – allt börjar med en kostnadsfri bilvärdering!

Eller sälj bilen direkt till BILENIA

Smidigt & pengarna direkt in på kontot

Hos oss har du alltid flera alternativ att välja mellan när du vill sälja bilen.

Om du inte vill sälja bilen via vår bilförmedling och vill slippa vänta så hjälper vi dig direkt genom att köpa bilen av dig.

Börja med att göra en bilvärdering ovan så har vi dina kontaktuppgifter. Därefter hör vi av oss så att du får ett estimerat pris på din bil. Vi bokar in en tid som är passar dig för en grundlig genomgång.

Vid mötet gör vi en kontroll av bilen och du får ett exakt belopp som vi kan betala dig direkt för bilen.

Känns allting okej så hjälper vi dig med ägarbytet på plats och du har strax pengarna på kontot.