Foliering Stockholm

Ta bilkänslan till en helt annan nivå med foliering i Stockholm. Vi är proffs på bildekor, bilfoliering och foliering av fordon i Stockholm. Vi har många års erfarenhet av foliering och hjälper dig att förverkliga dina idéer. Läs mer om hur bilfoliering fungerar och kontakta oss idag för att få ett prisförslag.

Foliering Stockholm

Experter på bilfoliering i Stockholm

Har du en cool idé du vill förverkliga? Vi har lång erfarenhet av foliering av bilar och hjälper dig med en unik design för din bil. Välkommen att kontakta oss för ett prisförslag.

Hur fungerar bilfoliering?

Det finns flera sätt att foliera en bil på. Det finns bland annat helfoliering, delfoliering och bildekor.

Helfoliering

När man pratar om foliering så menar man oftast helfoliering av bilar. helfoliering betyder att man lägger på en foliering på hela bilen med en annan färg eller motiv.

Delfoliering

Självklart kan man även foliera delar av ett fordon med exempelvis sitt företags logotyp eller liknande. Kanske vill du foliera taket eller motorhuven svart? Eller ta bort kromdetaljer på bilen, då passar delfoliering bra.

Steg för steg bilfoliering

1

Bestäm motiv/färg

Skicka in en förfrågan med vad du önskar för färg eller motiv samt när du vill lämna in din bil. Vi återkommer med prisförslag och bekräftelse av tid.

2

Inlämning & Process

Du lämnar in bilen till oss och vi går igenom processen för dig. Vi bestämmer datum och tid när du kan hämta bilen.

3

Bilen är färdig

Vi informerar dig om att bilen är redo att hämtas och du har nu en bil med helt ny design/färg. Hur lång tid det tar beror på omfattning av folieringen.

Prisförslag Foliering Stockholm

Nedan kan du skicka in om vad du vill foliera och vilket datum. Du kan också ladda upp bilder på din bil om du vill visa något. Vi återkommer om en offert och bekräftelse till er inom 24h.

Frågor och svar om foliering

Här har vi samlat de vanligaste frågorna om bilfoliering och bildekor i Stockholm.

Förutom att man kanske vill göra det för att man önskar någon annan färg så är en vanlig anledning att man vill skydda lacken under bilen från stenskott, repor och andra märken. En annan anledning är också självklart att bilen du har köpt inte fanns i den färgen du vill ha.ttis, pulvinar dapibus leo.

Priset varierar beroende på bil, färg och hur mycket av bilen som ska folieras. Kontakta oss idag för ett prisförslag.

Ja, du kan tvätta din bil även om den är folierad. Det är dock viktigt att du tänker på vilka produkter du använder. Du bör t.ex. inte använda en stark avfettning om du har en matt foliering och då kan du heller inte vaxa eller polera bilen. Har du en blank foliering kan du polera och vaxa bilen som vanligt. Använder du högtryckstvätt gäller det att hålla ett bra avstånd från bilen.

Foliering eller som många kallar det ”wrap” är en vinyl med lim på baksidan som man fäster utanpå bilens lack. Den går även att applicera på andra underlag men vanligast är på bilens lack.

Att foliera en bil beror på omfattning, val av färg eller design.per mattis, pulvinar dapibus leo.