BILENIA

Foliering Stockholm

Låt din bil bli unik med foliering i Stockholm. Vi är proffs på bildekor, bilfoliering och foliering av fordon i Stockholm. Vi har många års erfarenhet och hjälper dig att förverkliga dina idéer. Läs mer om hur bilfoliering fungerar och kontakta oss idag för att få ett prisförslag.

Foliering Stockholm

Experter på bilfoliering i Stockholm

Har du en cool idé du vill förverkliga? Vi har lång erfarenhet av foliering av bilar och hjälper dig med en unik design för din bil. Välkommen att kontakta oss för ett prisförslag.

Att foliera bilen kan användas för att helt byta färg på en bil eller för att få ett unikt motiv eller placera reklam på ett fordon. Många av våra kunder i Stockholm anlitar oss för foliering för att använda fordonen för företagsprofilering och reklam. Det är ett enkelt sätt att få en rullande reklampelare som uppmärksammar ditt företag eller en specifik kampanj.

Andra väljer foliering för att de vill ha en unik bil med ett utseende som inte hittas i standardsortimentet. Oavsett vad du vill göra så står vår personal redo för att ta fram den lösning du vill ha.

Hur fungerar bilfoliering?

Det finns flera sätt att foliera en bil på. Det finns bland annat helfoliering, delfoliering och bildekor.

Helfoliering

När man pratar om foliering så menar man oftast helfoliering av bilar. Helfoliering betyder att man lägger på en foliering på hela bilen med en annan färg eller motiv.

Delfoliering

Självklart kan man även foliera delar av ett fordon med exempelvis sitt företags logotyp eller liknande. Kanske vill du foliera taket eller motorhuven svart? Eller ta bort kromdetaljer på bilen, då passar delfoliering – även kallad bildekor – bra för ändamålet.

Bilfoliering steg för steg

1

Bestäm motiv/färg

Skicka in en förfrågan med vad du önskar för färg eller motiv samt när du vill lämna in din bil. Vi återkommer med prisförslag och bekräftelse av tid.

2

Inlämning & Process

Du lämnar in bilen till oss och vi går igenom processen för dig. Vi bestämmer datum och tid när du kan hämta bilen.

3

Bilen är färdig

Vi informerar dig om att bilen är redo att hämtas och du har nu en bil med helt ny design/färg. Hur lång tid det tar beror på omfattning av folieringen.

Prisförslag Foliering Stockholm

Nedan kan du skicka in en prisförfrågan för foliering på vår anläggning i Stockholm. Ange vilken typ av foliering du vill ha och ett passande datum. Du kan också ladda upp bilder på din bil om du vill visa hur den ser ut och om du har en idé du vill förverkliga. Vi återkommer med en offert inom 24 timmar.

Frågor och svar om foliering

Här har vi samlat de vanligaste frågorna om bilfoliering och bildekor i Stockholm.

Förutom att man kanske vill göra det för att man önskar någon annan färg så är en vanlig anledning att man vill skydda lacken under bilen från stenskott, repor och andra märken. En foliering går lätt att ta bort och ger din bil ett högre andrahandsvärde då lacken brukar hållas i bättre skick under. En annan vanlig anledning är att bilen du har köpt inte fanns i den färgen du vill ha. Då är en foliering ett snabbare och billigare alternativ mot att lacka om bilen.

Priset varierar beroende på bil, färg och hur mycket av bilen som ska folieras. Kontakta oss idag för ett prisförslag.

Ja, självklart du kan tvätta din bil även om den är folierad. Det är dock viktigt att du tänker på vilka produkter du använder. Du bör t.ex. inte använda en stark avfettning om du har en matt foliering och då kan du heller inte vaxa eller polera bilen. Har du en blank foliering kan du polera och vaxa bilen som vanligt. Använder du högtryckstvätt gäller det att hålla ett bra avstånd från bilen.

Foliering eller som många kallar det ”wrap” är en vinyl med lim på baksidan som man fäster utanpå bilens lack. Den går även att applicera på andra underlag men vanligast är på bilens lack.

Hur lång tid det tar att foliera en bil beror på omfattning, val av färg eller design. I normalfallet tar det några timmar att utföra en helfoliering. Enklare bildekor som att fästa en logga eller stripes går snabbare.