BILENIA

Rekond Stockholm

Rekond Stockholm

När bilen är som smutsigast eller har tappat den där ”skinande” blänken på bilen så ska du ta del av våra rekond som vi erbjuder till din bil. Våra rekond utför vi noggrant och kvalitetsäkert. Vi vill leverera, vi vill se dig nöjd!

Rekond med Certifikat

Vi är bäst på det vi gör! Rekond är en av våra starka sidor. När du utför en rekonditionering hos oss så erbjuder vi ett certifikat på att du har gjort rekonden hos oss. Rekond i Stockholm räknar vi inte som en vanlig biltvätt. Det är värt pengar och är en tjänst som ska ges med 100% kärlek och proffesionellt arbete.

 

I samband med certifikaten så ger vi också en rabatt-kupong.

Rekond – Lilla Rekond Utvändigt – Lilla Rekond Invändigt

Vi har delat upp våra rekond i ett antal olika alternativ. Eftersom rekond är en mycket ”djupare” tvätt så innehåller den ett flertal olika tjänster som man utför på bilen. Ibland så kanske man inte vill ta del och använda sig av alla tjänster och ibland vill man ha hela paketet.

Därför har vi valt att dela upp rekonden så att du som kund har ett flertal olika alternativ att välja mellan som ska passa dig och din bil.

Olika varianter av rekond

Polering & Vaxning

Lilla Rekond Utvändigt

I vår lilla rekond utvändigt så fokuserar vi på det utvändiga såsom det låter. När du har tappat den där glimma på bilen så ska du veta att behöver du nog denna rekond tjänst.

  Vi börjar med en vanlig tvätt utvändigt som innehåller först två olika avfettning - därefter schamponera vi hela bilen med tvättsvamp. Det ingår även snabbvax i våran schampo.  

Efter det maskin-polerar vi hela din bil i två steg:

- Steg 1 innehåller polering som tar bort tjära, hård smuts samt andra partiklar. Och den tar bort alla dina ytliga repor som du har på din bil.

  - Steg 2 innehåller vax, det är detta som kommer att få din bil att skina igen.

Rekond invändigt

Lilla Rekond Invändigt

Om bilen inte är fräsch invändigt vill man kanske inte sitta i den. Om man inte tänker på det och tycker att det inte är ett stort besvär som borde man tänka på vad det kan medföra till; Sjuk, illamående, bilens livslängd kortas, bilens värde sjunker m.m.

Men att få känna på den där nybils doften igen tror jag ingen tackar nej till.
I våran rekond invändigt så tvättar vi allt invändigt som man kan tänka sig eller kanske aldrig tänkt på förut.

Det som du kommer att märka är att klädsel kommer att vara som ny och att du nu kan se panelerna och displayen igen.


Vi börjar med att blåsa ut all damm/smuts från små hål och trånga utrymmen. Sedan torkar vi paneler och damsugar - en vanlig biltvätt invändigt.


Sedan utför vi en interiörrtvätt på samtliga säten, golvet och taket, även dörrar där det är tyg på. Efter det så torkar vi alla paneler, trånga utrymmen, instrumentbrädan och lägger en extra glans på alla plast detaljer invändigt. Som avslut så rengör vi fönster och display.

Rekond Stockholm

Rekond (Stor rekond)

Detta val är för dig som behöver hela paketet.
Den stora rekonden innehåller kort och gott både rekond invändigt samt rekond utvändigt paketerat i ett.

Du får alltså en helrekond både invändigt samt utvändigt. Om din bil är allvarligt smutsig eller att det gått lång tid du tog del av en sådan tjänst så rekommenderar vi den stora rekonden då du även sparar pengar på den.

Läs mer om
tjänsten på bokningen om vad som ingår.

Höj värdet på en bil du vill sälja

En rekond är perfekt att boka när du ska sälja din bil. Genom att fräscha upp den lite extra så kan du höja värdet med flera tusen. En bil som är ren både invändigt och utvändigt samt har polerats och kanske fått en lackförsegling uppbringar ett högre värde på marknaden. Det är därför en smart investering att satsa på en helrekond innan du lägger ut din bil på annons. Är den ren och välputsad så kommer annonsbilderna att se snyggare ut och även vid provkörning kommer köpare att få ett bättre intryck. Om du vill få hjälp även med försäljningen så kan du gärna kontakta oss för att få hjälp med bilförmedling med bra villkor.

Boka tid nedan för bilrekond i Stockholm

Rekond Stockholm

Öppettider: Mån - Fre : 08:00 - 17:00
Lör : 10:00 - 16:00