• Solfilm Stockholm

 • Boka din tid nedan för solfilm i Stockholm

 • Solfilm Stockholm

  Välkommen in till oss när du vill solfilma din bil i Stockholm. Våran anläggning ligger i Solna, nära från både söder och norr.

   

  Vi hjälper dig när det är dags att solfilma din bil i Stockholm. Du bokar din tid för solfilm i Stockholm här ovan. Inför din bokade tid så väljer du nyans på plats och efter avtalad tid är din nya bil redo. Välkommen in!

  Solfilm med kvalité

  BILENIA solfilmar din bil till ett kvalitétssäkert alternativ. Vi använder oss utav professionella produkter samt professionell personal som vet hur dem ska hantera solfilm på din bil.

  Du kan luta dig bakåt och känna dig trygg för din bil är i trygga händer. För att förverkliga kvalitét för solfilm så får du självklart garanti på det.

 • Garantier & Vilkor

  Många där ute köper en produkt men vet inte vad det betalar för och företaget levererar en produkt utan att informera kunden vad som gäller för produkten.

  - Vi vill göra det annorlunda.

   

  Garantier är viktigt för en produkt samt är det bra att veta vad för villkor det är som gäller. Läs nedan vad som gäller när du tar del av solfilm i Stockholm.

   

  När du tonar dina bilrutor hos oss så överlämnar vi 10 års garanti på solfilmen samt 6 månaders garanti på åter installation kostnadsfritt ifall du inte skulle känna dig nöjd med solfilmen pga bubblor, repor eller dylikt.

  Certifikat Solfilm

  Vi på BILENIA tycker att när man utför ett arbete så ska det göras proffesionellt. Något som styrker det man har lagt ner pengarna på får en att luta sig tillbaka och känna sig mer bekväm & trygg.

   

  Därför har vi bestämt att när du lägger solfilm på din bil hos oss så överlämnar vi certifikat på utfört arbete med alla villkor & garantier för solfilm.

   

  Vi har också valt att "fina" till det lite gran. I samband med certifikatet så lämnar vi även ut en rabatt-kupong som du kan använda på din nästa bil eller varför inte ge bort den till en vän som behöver tona sina bilrutor.

 • Solfilm | Tona rutor | BILENIA

  Bokning av solfilm

  För att boka tid för solfilm så har vi förenklat hela boknings-processen. Detta för att spara din tid och göra det enkelt för sig. Du kan boka din tid direkt online ovan. Där väljer du vilken tid som passar dig, vilken bil du har, sedan dina kontaktuppgifter.

  Efter ett klick så är din bokning klar.

   

  Nyans får du välja på plats. Totalt är det 5st rutor som ingår; 2st sidorutor, 1st bakruta och 2st mindre rutor på sidorna.

  Vid större extra sidorutor eller fler tillkommer det en extra avgift.

  Solfilm Stockholm | Solfilm | BILENIA

  Varför ska man sätta solfilm på bilen?

  Vi tycker att alla bilägare borde sätta solfilm på sin bil. Det finns flera olika anledningar till varför det kan vara bra att ha solfilm istället för att inte ha solfilm på bilen. Det kan vara anledningar från det som du redan vet om till anledningar som du aldrig kunde anat.

 • Flertal anledningar för solfilm på bilen

  Snyggt

  Om man skulle jämföra en bil med solfilm och en annan bil utan solfilm, ser du en skillnad direkt. En bil med solfilm ser mycket attraktivare och snyggare ut än utan. Solfilm kan göra en stor skillnad på en bil utseendemässigt. Det kan ändra bilens utseende ganska starkt.

   

  Värmestrålning & UV-strålning

  Visste du att solfilm kan sänka värmestrålningen? och reducera UV-strålning? Jo det är faktiskt sant! Beroende på vilken solfilm som sätts på bilen så kan solfilm sänka ner värmestrålning upp till 80% samt reducera UV-strålningen upp till 99%.

   

  Lägre bränsleförbrukning

  Som sagt solfilm kan reducera värmen som kommer in i bilen samt kyla på vinter. Det medför till att det inte kommer att behövas vara lika hett eller kallt i bilen som det är utan solfilm. Med det kommer bilen inte att behövas kylas ner lika mycket eller värmas upp och då sänks bränsleförbrukningen såklart.

   

  Högre glas säkerhet

  När solfilmen sätts på bilen så kommer den att sitta fast och det kommer att höja glasets verkan om att gå sönder lika lätt. Detta kommer att hjälpa dig vid t.ex. inbrott eller kollision.

   

  Skydd för inredning

  En annan anledning till att ha solfilm på bilen är att den kommer att skydda inredningen mot eventuell blekning. Det kan vara t.ex.skinn/läder stolar eller paneler och annan inredning i bilen.

 • Solfilm Stockholm

  Öppettider: Mån - Fre : 08:00 - 17:00

  Lör : 10:00 - 16:00

  Krysshammarvägen 46

  171 57 Solna

  08 - 27 00 01

Alla inlägg
×