BILENIA

Solfilm Stockholm


Vi har lång erfarenhet och hjälper dig med
professionell montering av solfilm på din bil

Boka din tid nedan för solfilm i Stockholm

Solfilm Stockholm

Välkommen till oss när du vill lägga solfilm på din bil i Stockholm. Våran anläggning ligger i Solna, nära från både norr och söder. 

Vi hjälper dig när det är dags för solfilm på din bil. Du bokar din tid för solfilm i Stockholm här ovan. Inför din bokade tid så väljer du nyans på plats och efter avtalad tid är din nya bil redo. Välkommen in!

Solfilm med kvalité

BILENIA lägger solfilm på din bil till ett kvalitétssäkert alternativ. Vi använder oss utav professionella produkter samt professionell personal som vet hur dem ska hantera solfilm på din bil.

Du kan luta dig tillbaka och känna dig trygg, för din bil är i trygga händer hos oss. För att förverkliga kvalitét för solfilm så får du självklart garanti på arbetet. 

Garantier & Villkor

För oss är det viktigt med garantier och tydlighet för att du som kund ska känna dig trygg med att välja Bilenia.

- Vi vill göra det annorlunda.

 

Garantier är viktigt för en produkt samt är det bra att veta vad för villkor det är som gäller. Läs nedan vad som gäller när du lägger solfilm på din bil.

 

När du tonar dina bilrutor hos oss så ger vi 10 års garanti på solfilmen samt 6 månaders återställningsgaranti kostnadsfritt ifall du inte skulle känna dig nöjd med solfilmen pga bubblor, repor eller dylikt.

Certifikat Solfilm

Vi på Bilenia tycker det är viktigt att du som kund känner dig nöjd med utfört arbete. För oss är det viktigt att arbetet är utfört korret och på ett proffesionellt sätt.

 

När du har haft bilen inne hos oss för att få solfilm så erhåller du även ett certifikat på utfört arbete med alla garantier och villkor för solfilm. Allt för att du ska känna dig trygg som kund hos oss.

 

Vi vill också ge dig det lilla extra i samband med solfilmen. I samband med certifikatet så får du också en rabatt-kupong som du kan använda på din nästa bil, eller varför inte ge bort den till en vän som behöver tona sina bilrutor.

Hur bokar jag tid för solfilm?

För att boka tid för solfilm så har vi förenklat hela boknings-processen. Detta för att spara din tid och göra det enkelt för sig. Du kan boka din tid direkt online ovan. Där väljer du vilken tid som passar dig, vilken bil du har, sedan dina kontaktuppgifter. 

Efter ett klick så är din bokning klar. 

 

Nyans får du välja på plats. Totalt är det 5st rutor som ingår; 2st sidorutor, 1st bakruta och 2st mindre rutor på sidorna. 

Vid större extra sidorutor eller fler tillkommer det en extra avgift. 

Solfilm Stockholm

Varför ska man sätta solfilm på bilen?

För dom flesta bilägare så är solfilm ett mycket bra val. Det finns flera olika anledningar till varför det kan vara bra att ha solfilm istället för att inte ha solfilm på bilen. Det kan vara anledningar från det som du redan vet om till anledningar som du aldrig kunde anat.

Flertal anledningar för solfilm på bilen

Solfilm är snyggt

Om man skulle jämföra en bil med solfilm och en annan bil utan solfilm, ser du en skillnad direkt. En bil med solfilm ser oftast snyggare ut än utan. Solfilm kan göra en stor skillnad på en bil utseendemässigt.

Värmestrålning & UV-strålning

Visste du att solfilm kan sänka värmestrålningen? och reducera UV-strålning? Jo det är faktiskt sant! Beroende på vilken solfilm som sätts på bilen så kan solfilm sänka ner värmestrålning upp till 80% samt reducera UV-strålningen upp till 99%.

Lägre bränsleförbrukning

Solfilm kan reducera värmen som kommer in i bilen samt minska kylan som kommer in under vintern. Det bidrar till att på sommaren blir inte bilen lika varm och på vintern inte lika kall. Det betyder att bilen inte behöver värmas eller kylas lika mycket som i sin tur leder till lägre bränsleförbrukning.

Säkerhet

När du lägger solfilm på bilen så kommer den att höja glasets verkan, som gör att glaset inte lika lätt kan gå sönder. Detta kommer att hjälpa dig vid t.ex. inbrott eller kollision.

Skydd för inredning

En annan anledning till att ha solfilm på bilen är att den kommer att skydda inredningen mot eventuell blekning. Det kan vara t.ex.skinn/läder stolar eller paneler och annan inredning i bilen.

Skydd för barn

Om du har barn i bilen så hjälper solfilmen även mot att få in direkt solljus på barnen och skapar en behagligare miljö för de allra minsta i bilen.

Frågor och svar om Solfilm

Hur mycket kostar solfilm?

Kombi / Halvkombi: 2490kr

SUV: 2690kr

Sedan: 2990kr

Vilken styrka ska jag välja?

Vilken styrka du väljer beror på hur mycket du vill att det ska skydda mot solen och vad du tycker är snyggt. Värt att tänka på är att om du tar väldigt mörkt så kan det upplevas svårare att se vid mörkerkörning. Du får välja styrka på plats.

Hur lång tid tar det innan min bil är klar?

Det tar 4 timmar att lägga solfilm på bilen.

Kan jag få en lånebil under tiden?

Vi erbjuder elsparkcyklar att låna under tiden.

Kontakta oss

Öppettider: Mån - Fre : 08:00 - 17:00
Lör : 10:00 - 16:00