• Om oss

 • Bilenia utför tjänster inom bilbranschen och sätter kunden i centrum för en mer trygg & lönsam affär.

  Bilaffärer är något vi brinner för. BILENIA vänder du dig till både när du vill köpa bil och sälja bil.

   

  För den som vill sälja sin bil kan det vara annonsering, rekond av bilen, jobbiga telefonsamtal eller sist-priset-kompisar, däcksparkare osv. Att slippa det arbetet men ändå få bättre betalt än att sälja bilen till bilhandlare, sälja bilen privat eller lämna in den i inbyte. Läs mer på Sälja bil.

   

  För den som vill köpa bil är det skönt att vända sig till en kunnig bilhandlare och få hjälp med finansiering, garantier, tips & råd om att köpa bil osv. Det ska samt vara en trovärdig bilhandlare. Det ska kännas att man inlett ett säkert & tryggt bilköp.

 • Trygghet

  Det ska vara tryggt att köpa & sälja bil. Om du inte har hittat din trygga bilhandlare eller trygga bilmäklare så har du hamnat i goda händer nu. Med BILENIA köper du bil & säljer bilen i tryggt försvar.

  Kompetens

  Vid sidan om trygghet behövs även kompetens. Att veta såklart vad man sysslar med. När du ska köpa bil eller sälja bil så är BILENIA ett självklart val eftersom vi levererar 100% skicklighet.

 • Vi vill utmärka oss med 3 saker som ska sticka ut i mängden från andra bilhandlare och göra skillnad till alla våra bilkunder som vill ha hjälp med att köpa bil & sälja bil.

  Simpelt

  Sist men inte minst. Krångliga tjänster vill man absolut inte ta del av. Tvärtom, vi vill hålla det simpelt. Vår absolut viktiga punkt i hela tjänsten som avgör att du skall välja mäklartjänsten och sälja bilen via oss.

   

  Vi har utfromat mäklartjäsnten med olika verktyg som ska komplettera hela tjänsten med en wow upplevelse.

  Lönsamhet

  Det skall vara lönsamt att sälja sin bil, icke skall det bli dyrt i slutändan eftersom istället kan man välja att sälja den själv eller låta den bli inköpt till ett billigare pris.

   

  Därför har vi lagt fram ett prismodell där arvodet anpassas efter dina behov, typ av bil o.s.v.

  Effektivitet

  När man vill sälja bilen vill man att inte skall ta för lång tid. Därför strävar vi på Bilenia efter ett mycket effektivt arbete så fort försäljningsprocessen börjar.

   

  Vi har även lagt fram Bileniapaketet där ingår det olika verktyg som är till mycket hjälp i processen och du som kund får ta del av.

Alla inlägg
×