Lackskydd Stockholm

Vad är lackskydd/lackförsegling?

Många där ute undrar vad lackskydd/lackförsegling är för något. Vi tänkte skriva ett par rader om vad lackskydd egentligen är.

 

För att beskriva lackskydd på enklast möjliga sätt så är det ett ett lager av vax. Alltså ett medel som ska få bilen att skina samt säkra lacken. Men lackskydd innebär mer än så vilket man inte tror när man läser första raden, utan det är det antal arbetsmoment man utför tillsammans vilket man inte annars utför i en vanlig rekond.

 

Lacksyddets jobb är inte bara att den ska skina utan har ett flertal funktioner. En funktion är t.ex. att den ska få bilens lack att bli så slät som möjligt. Eftersom lackskydd innehåller väldigt mycket silikon så ska den delvis försöka tränga sig in i lacken samt ett lager på lacken som får den att bli säker, alltså ett skydd på lacken. Resultatet som man vill nå är att vatten, smuts och liknande ska bara rinna ner och inte fasta på bilens yttre vilken annars brukar bli.

Polering & Vaxning

Lackskydd
Ett extra lager skydd

Vaxning som utför i en vanlig rekond har ungefär samma funktion. Den stora skillanden är att hållbarhetstiden. När man vaxar bilen så ska tjänsten hålla cirka 6-8 mån beroende på klimat, hur ofta du tvättar bilen, vart du parkerar, vilka produkter du använder m.m.  

Lackskydd däremot ska hålla i cirka 18 mån. (beroende på samma krav som vaxning). Det är självklart längre behandlingstid samt andra arbetsmoment som förekommer.

Lackskydd

Lackskydd Stockholm
Bättre hittar du inte

Vi på BILENIA BILTVÄTT tillhandahåller tjänster inom bilvård såsom rekond, biltvätt, solfilm, lackskydd osv.

Många glömmer att ta hand om bilen vilken man borde göra tycker vi för att bilen och särskilt du ska må bra som kör. Andra försöker göra det men kanske inte hittat sitt ställe eller gör det hos fel aktör eller till fel pris. Kom ihåg oss när du vill ha en Lackskydd som blir gjord av proffs och med kvalité samtidigt till ett rimlig prislapp.

Bilvårds anläggningen ligger i Solna, centrala Stockholm.

Vi har online bokning där du kan boka din tid med ett klick. Du är också välkommen att kontakta oss via mail eller telefon för tids bokning.

Keramisk Lackskydd

För nyare bilar eller för någon som vill ha ett ännu starkare skydd på lacken med längre hållbarhetstid så rekommenderar vi keramisk lackskydd eller som andra kallar det, keramisk lackförsegling.

 

Keramisk lackskydd är ett annat alternativ av vanlig lackskydd. Den keramiska har ett hårdare skydd på lacken samt bättre och längre hållbarhet. Hållbarheten kan självklart variera beroende på vilket paket man vill ta del av. Men vanligtvis och det som är säkert så är hållbarheten för keramisk lackskydd minst 3 år.

 

Keramiskt lackförsegling är ett mycket bra alternativ att ta del av för din bil om du vill bevara livslängden. Det är ett alternativ av glans, säkerhet och lyx.

 

Vill du har mer information eller boka en tid för keramisk lackskydd så är du välkommen att kontakta oss. Våran keramiska lackskydds- paket kan du göra i våran anläggning i Solna bilvård. Vi hjälper dig och din bil att återuppleva lyxheten igen. Varmt Välkommen!

Boka din tid nedan för lackskydd

Lackskydd Stockholm

Öppettider: Mån - Fre : 08:00 - 17:00
Lör : 10:00 - 16:00