BILENIA

Lackskydd Stockholm

Vad är lackskydd/lackförsegling?

Många där ute undrar vad lackskydd/lackförsegling är för något. Vi tänkte skriva ett par rader om vad lackskydd egentligen är.

 

För att beskriva lackskydd på enklast möjliga sätt så är det ett extra lager av vax beroende på vilket medel som man använder. Det får lacken att glänsa mer och ett skydd ovanpå. 

 

När du gör lackskydd på din bil så får du flera positiva fördelar.

Polering & Vaxning

Lackskydd
Ett extra lager skydd

Vaxning som utförs i en rekond har ungefär samma funktion. Den stora skillanden är att hållbarhetstiden. När man vaxar bilen så ska tjänsten hålla cirka 6-8 mån beroende på klimat, hur ofta du tvättar bilen, vart du parkerar, vilka produkter du använder m.m.  

Lackskydd däremot ska hålla i cirka 18 mån. (beroende på samma krav som vaxning). Det är självklart längre behandlingstid samt andra arbetsmoment som förekommer.

Lackskydd

Lackskydd Stockholm
Bättre hittar du inte

Vi på BILENIA BILTVÄTT tillhandahåller tjänster inom bilvård såsom rekond, biltvätt, solfilm, lackskydd m.m.

Många glömmer att ta hand om bilen vilken man borde göra tycker vi för att bilen och särskilt du ska må bra som kör. Andra försöker göra det men kanske inte hittat sitt ställe eller gör det hos fel aktör eller till fel pris. Kom ihåg oss när du vill ha en Lackskydd som blir gjord av proffs och med kvalité samtidigt till ett rimlig prislapp.

Bilvårds anläggningen ligger i Solna, centrala Stockholm.

Vi har online bokning där du kan boka din tid med ett klick. Du är också välkommen att kontakta oss via mail eller telefon för tids bokning.

Keramisk Lackskydd

För nyare bilar eller för någon som vill ha ett ännu starkare skydd på lacken med längre hållbarhetstid så rekommenderar vi keramisk lackskydd eller som andra kallar det, keramisk lackförsegling.

 

Keramisk lackskydd är ett annat alternativ av vanlig lackskydd. Den keramiska har ett hårdare skydd på lacken samt bättre och längre hållbarhet. Hållbarheten kan självklart variera beroende på vilket paket man vill ta del av. Men vanligtvis och det som är säkert så är hållbarheten för keramisk lackskydd minst 3 år.

 

Keramiskt lackförsegling är ett mycket bra alternativ att ta del av för din bil om du vill bevara livslängden. Det är ett alternativ av glans, säkerhet och lyx.

 

Vill du har mer information eller boka en tid för keramisk lackskydd så är du välkommen att kontakta oss. Våran keramiska lackskydds- paket kan du göra i våran anläggning i Solna bilvård. Vi hjälper dig och din bil att återuppleva lyxheten igen. Varmt Välkommen!

Boka din tid nedan för lackskydd

Lackskydd Stockholm

Öppettider: Mån - Fre : 08:00 - 17:00
Lör : 10:00 - 16:00