• Bilförmedling

  Sälj bil med bilförmedling

  BILENIAS starkas sida är bilförmedling. Inte vilken bilförmedling som helst utan på DINA villkor. Det vi är bra på är att lägga kunden i centrum och se vad för behov som behöver tillfredställas. Nu blir det allt mer och mer bilförmedling på marknaden.

  Men ingen bilhandlare erbjuder dig en paketering som BILENIA.

   

  När du lägger ut en annons ute på blocket eller någon annan sida för att sälja din bil så kontaktar flera bilhandlare dig för att erbjuda dig att sälja bilen åt dig istället. Något du kanske känner igen? Samtidigt som det känns jobbigt vet du inte vad bilförmedlingen vill erbjuda, men kanske låter bra. Men ingen kommer slå det vi har att erbjuda dig.

   

  Bilförmedling är något vi på BILENIA brinner för. Att avsluta en affär och se leendet på kundens hjärta är vårat mål för en bilförmedling. Men för att åstadkomma det har vi paketerat en tjänst som du som kund inte kan tacka nej till när du vill sälja din bil via en bilförmedling. En paketering som underlättar din vardag samtidigt som du får över mer pengar efter bilförmedlingen.

   

  Det vanligaste en bilförmedlare kan erbjuda dig när du vill sälja bilen hos de är att dem tar över försäljningen endast. Men det man inte tänker på är att det inte blir någon skillnad från att sälja bilen privat. Poängen skall ju vara att du som kund ska få fördelar med tjänsten. Bilförmedlingen tar även ut ett större arvode vilket blir aldrig lönsamt.

   

  För att göra bilförmedlingen säkrare erbjuder vi dig tjänster som ingen annan bilförmedlare kan erbjuda dig eller har den tjänsten på marknaden. Låt oss se vilka fördelar du får med våran bilförmedling:

   

  Bilförmedling med bra villkor

  Att du ska ställa bilen hos bilhandlaren/bilförmedlaren blir bara jobbigt för dig som vill sälja bilen. Du har säkert också önskat dig om man kunde köra bilen medans man säljer den. Det är en av våra stora fördelar med att sälja bilen via oss eftersom det gör försäljningen enklare för dig och du blir aldrig utan bil medans vi säljer bilen åt dig.

   

  När du lämnar bilen hos bilförmedlingen så tänker man inte på att man binder upp sig, oftast 2 månader för att bilförmedlingen skall lyckas sälja bilen. Något som man ångrar sig över när man vill ta ut bilen eftersom bilförmedlingen inte lyckas sälja bilen eller kanske av någon annan anledning. Hos BILENIA slipper du bindningstider, du får avbryta försäljningen när du vill!

  Bilförmedlingen kan ta ut höga arvoden när du ska välja dem för att förmedla din bil. Om du jämför genom att sälja bilen direkt till bilhandlare så blir det ingen skillnad. Varför ska man då välja att sälja via bilförmedling och slösa sin tid?

   

  För att du ska få så mycket som möjligt för din bil genom bilförmedling så skräddarsys vårat arvode för just din bil. Resultatet blir att du tjänar mycket mer på att sälja bil via oss än att sälja bilen till en bilhandlare eller att sälja bilen via någon annan bilförmedling.

  Något annat du ska tänka på är att vi tar ut arvode endast om vi lyckas sälja din bil.

   

  För att säkerhetställa att BILENIA kan vara det bästa alternativet när du vill välja en bilförmedling så har vi prisgaranti. Om du mot förmodan skulle hitta ett bättre överenskommelse när det gäller arvode/priser är du välkommen att kontakta oss så gör vi det ännu lönsammare för dig.

   

  Vill du läsa mer? Tryck på SÄJA BIL eller KÖPA BIL

All Posts
×