BILENIA

Biltvätt Solna

Boka tid nedan för biltvätt i Solna

BILTVÄTT SOLNA

Öppettider: Mån - Fre : 08:00 - 17:00
Lör : 10:00 - 16:00

OM BILTVÄTT SOLNA

Våran anläggning i Solna biltvätt har funnits i flera år och hjälpt många kunder med en fräschare bil till vardags. Både till företagskunder samt till privatpersoner. Vi ser till att alltid lyxa upp stället med bra produkter samt bättre tvätt för både bilen och miljön.

Du är välkommen till våran biltvätt i Solna när du känner att du vill ha nybilsdoften igen. Vi är proffs på biltvätt och kommer att få din bil att må bra. 

När du lämnar in din bil till BILENIA BILTVÄTT lämnar du in den i trygga händer. Vi har jobbat med detta i flera år, detta är vad vi är bra på. Luta dig tillbaka och se skillnaden.

Läs mer nedan om vilken teknik vi kommer att använda på just din bil när du lämnar in den för biltvätt hos oss.

TVÄTTA DIN BIL MILJÖVÄNLIGT I SOLNA

Hos oss på BILENIA BILTVÄTT i Solna tvättar du din bil med miljövänlig högtryckstvätt. Det är ett alternativ av kvalité, högprestanda och så är det miljövänligt.

Med miljövänlig högtryckstvätt så tas all tjära, asfalt, smuts bort från din bil. Dödar bakterier och oälsomsamma partiklar. Man kan säga att din bil blir som ny igen. Vi använder bara miljövänliga produkter.

BILTVÄTT I SOLNA - ETT BRA ALTERNATIV

Det är väldigt viktigt att din bil tas hand på rätt sätt. Att tvätta bilen är en plikt som måste utföras för att bilen ska hålla en lång livslängd. Både för dig och för nästa bilägare om du inte hade tänkt behålla bilen livet ut. 

Steg nummer två är att vända sig till rätt aktör. Våran biltvätt i Solna är ett bra alternativ fantastiskt. Våran bitvätt i Solna hjälper dig på bästa sätt när du vill ha en ren och fräsch bil. Medans du tar din kaffe så ser vi till att den mår bra igen. 

Vi strävar efter långsiktiga relationer och vill att vi ska vara det självklara valet när du vill lämna in din bil till biltvätt i Solna. Du kan smidigt boka tid via våran online tjänst här på hemsidan. Du ser vilka tider som är tillgängliga och med ett tryck så har du din tid bokat. 

Vi har även olika betalningslösningar. Förutom att man kan betala på plats så har vi även fakturering för dig som vill betala i slutet av månaden. Ni kan enkelt ansöka om att bli företagskunder genom att TRYCKA HÄR