BILENIA

Bilförmedling

Värdera Bilen

Få bättre betalt

Arvodet skräddarsys

Kör bilen medan vi säljer den

Bilmäklare Stockholm

Vi hjälper dig att sälja bilen med bilförmedling

BILENIAS starkas sida är bilförmedling. Inte vilken bilförmedling som helst utan på dina villkor. Det vi är bra på är att lägga kunden i centrum och se vad för behov som behöver tillfredsställas. Nu blir det allt mer och mer bilförmedling på marknaden.

Men ingen bilhandlare erbjuder dig en paketering som BILENIA.

När du lägger ut en annons ute på blocket eller någon annan sida för att sälja din bil så kontaktar flera bilhandlare dig för att erbjuda dig att sälja bilen åt dig istället.

Bilförmedling är något vi på BILENIA brinner för. Att avsluta en affär och se leendet hos kunden är vårt mål med bilförmedling. Men för att åstadkomma det har vi paketerat en tjänst som är bra för dig som kund. En paketering som underlättar din vardag samtidigt som du får över mer pengar efter bilförmedlingen.

Det vanligaste en bilförmedlare kan erbjuda dig när du vill sälja bilen hos de är att dem endast tar över försäljningen. Men det man inte tänker på är att det inte blir någon skillnad från att sälja bilen privat. Poängen skall ju vara att du som kund ska få fördelar med tjänsten. Bilförmedlingen tar även ut ett större arvode vilket blir aldrig lönsamt.

För att göra bilförmedlingen säkrare erbjuder vi dig tjänster som ingen annan bilförmedlare kan erbjuda dig eller har den tjänsten på marknaden. Låt oss se vilka fördelar du får med våran bilförmedling:

Vi hjälper dig att sälja bilen med bilförmedling

Att du ska ställa bilen hos bilhandlaren/bilförmedlaren blir bara jobbigt för dig som vill sälja bilen. Du har säkert också önskat dig om man kunde köra bilen medan man säljer den. Det är en av våra stora fördelar med att sälja bilen via oss eftersom det gör försäljningen enklare för dig och du blir aldrig utan bil medan vi säljer bilen åt dig.


När du lämnar bilen hos bilförmedlingen så tänker man inte på att man binder upp sig, oftast 2 månader för att bilförmedlingen skall lyckas sälja bilen. Något som man ångrar sig över när man vill ta ut bilen eftersom bilförmedlingen inte lyckas sälja bilen eller kanske av någon annan anledning. Hos BILENIA slipper du bindningstider, du får avbryta försäljningen när du vill!

Bilförmedlingen kan ta ut höga arvoden när du ska välja dem för att förmedla din bil. Om du jämför genom att sälja bilen direkt till bilhandlare så blir det ingen skillnad. Varför ska man då välja att sälja via bilförmedling och slösa sin tid?

För att du ska få så mycket som möjligt för din bil genom bilförmedling så skräddarsys vårat arvode för just din bil. Resultatet blir att du tjänar mycket mer på att sälja bil via oss än att sälja bilen till en bilhandlare eller att sälja bilen via någon annan bilförmedling.

Något annat du ska tänka på är att vi tar ut arvode endast om vi lyckas sälja din bil.

För att säkerhetställa att BILENIA kan vara det bästa alternativet när du vill välja en bilförmedling så har vi prisgaranti. Om du mot förmodan skulle hitta ett bättre överenskommelse när det gäller arvode/priser är du välkommen att kontakta oss så gör vi det ännu lönsammare för dig.

Bilförmedling Stockholm

Vi hjälper dig att sälja bilen med bilförmedling

När du tar hjälp av oss slipper du därför allt pappersarbete, annonsering, oseriösa kunder och andra olägenheter som annars kan uppstå ifall du väljer att sälja bilen själv.

Vi på BILENIA säljer bilen åt slutkund vilket betyder att detta är den enda tjänsten där man kan få mest pengar för sin bil när man vill sälja bilen. Samtidigt tar vi hand om det krångliga så att det blir ännu lyxigare för dig som vill sälja bilen via oss.

Det är allt fler som väljer att sälja bilen via oss eftersom dels så tjänar de mer på bilen & dem behöver inte lyfta ett finger utan vi gör hela arbetet åt dem.

Efter många år i branschen och ännu fler affärer, kan vi även garantera dig att lyckas sälja din bil!

Sälja bilen med bilförmedling. Steg för steg.

1

För att sälja bilen via BILENIA, börja med att göra en gratis värdering på din bil.

2

Du får ett uppskattat pris på din bil och sedan kontaktar vi dig för att boka upp ett möte.

3

Vi går igenom försäljningspris på din bil samt lägger upp en planering.

4

Efter det väljer du om du vill lämna in bilen samma dag eller boka upp en ny tid för inlämning av bilen.

5

Vi tar in bilen inför test, tvättning, fotografering.

6

Vi tar in bilenSedan väljer du att lämna bilen hos oss eller om du vill köra bilen medans vi säljer bilen åt dig. inför test, tvättning, fotografering.

7

BILENIA hittar en potentiell köpare till bilen presenterar bilen och säljer den åt dig.

8

Grattis! Din bil är såld. Vi gör ägarbyte, levererar bilen och skickar pengarna till dig.

Fördelar med att sälja bilen via BILENIA

Bilmäklare

Personlig Bilmäklare

Det som gör oss unika är att vi erbjuder dig en helt egen personlig bilmäklare, alltså en kontaktperson som hjälper dig hela vägen från start-försäljning tills bilen är såld.

BILENIA är dem enda på marknaden som erbjuder kunder som vill sälja bilen en bilmäklare där dem kan vända sig till vid eventuella frågor eller funderingar under försäljningsperioden.

Kör bilen under tiden

Vi behöver inte ha bilen hos oss helt enkelt! Alla våra bilar står inte hos oss. Och det för att:

1. Bilen har vi inget behov av stående hos oss. 
2. Du kanske behöver bilen till vardags och kan samtidigt inte lämna in den stående hos en bilhandlare, vilket gör det svårt för dig att sälja bilen. 

Inga bindningstider

Bara själva ordet kan vara krävande, därför har vi tagit bort det helt och hållet.   När du vill sälja bilen och lämnar in den till oss med ett gott samvete så binder du inte upp dig till något.   Du kan när som helst avbryta försäljningen och du betalar inget extra.

Verkstad Stockholm

Verkstadsbesök

Förutom att vi fräschar upp, kontrollerar, fotograferar din bil inför försäljning så hjälper vi även till med extra tjänster som kan behövas på din bil. Det kan vara t.ex. besiktning, lackering på bilen eller något som ska lagas.

Detta tar vi inte något extra betalt för och det gör vi för att du som kund skall slippa arbetet som kan vara jobbigt samt för att påskynda hela sälj processen.

Vi tar ansvar

När du vill sälja bilen och tar del av mäklartjänsten så tar vi inte bara hand om hela processen utan du som säljare till bilen avskriver dig från allt ansvar som kan komma med bilen.

Det kan vara allt från garantier på bilen till hur du får pengarna på kontot. Det tar vi hand om!

Prisgaranti

Vi har även valt att erbjuda dig prisgaranti för att ge dig en ytterligare trygghet.

Om du mot förmodan skulle hitta ett bättre pris än vad vi begär, är du välkommen att kontakta oss så gör vi det ännu lönsammare för dig.