• Vi köper din bil

  BILENIA köper din bil smidigt & enkelt

   

  BILENIA erbjuder inte bara bilförmedling utan vi köper din också. Detta för att förenkla för alla kunder att vända sig till en aktör på marknaden med det bästa pris som kan levereras för dem när man vill sälja bilen.

   

  Vi köper din bil oavsett märke, modell, ålder, miltal osv. Vi köper alla slags bilar även begagnade med defekter som du inte orkar ta hand om själv. BILENIA är den aktör du ska vända dig till när du vill sälja din bil oavsett om du vill att vi ska köpa bilen direkt eller om du vill att vi ska förmedla din bil för bästa möjliga pris.

   

  Låt oss förklara hur vi köper din bil till bästa pris:

   

  Det BILENIA gör när du lämnar in bilen till oss för försäljning genom att du vill sälja bilen direkt till oss är att vi låter kunden buda på bilen och se vem som ger bästa pris.

  Det är ingen auktion som hålls direkt utan vi har ett stort kontaktnät av bilhandlare, privatpersoner, grossister, exportörer som är intresserade av att köpa bilar.

   

  Det som är skönt för dig som kund är att du inte behöver jaga runt bland bilfirmor och bilhandlare för att se vem som betalar bäst för att köpa din bil. Det fixar BILENIA åt dig och vi kan garantera dig att vi kommer ge dig det högsta priset.

   

  Vi bokar upp ett så kallad värderingsmöte för att vi ska köpa din bil. Där värderar vi din bil, du får personlig konsultation och får direkt veta vad din bil är värd för inköp.

  Om allt känns bra så köper vi din bil och du får pengarna direkt på kontot.

   

  FÅ EN GRATIS

  BILVÄRDERING NEDAN

All Posts
×