BILENIA

Bilmäklare Stockholm

Letar du efter en professionell bilmäklare i Stockholm? Då har du kommit helt rätt – vi på BILENIA har framgångsrikt förmedlat hundratals fordon. Nu är vi redo att sälja just din bil!

Fördelar med att anlita en bilmäklarere

Bilmäklare Stockholm

DIN BIL TVÄTTAS MED ÅNGTVÄTT i STOCKHOLM

Det finns många goda anledningar till varför du bör överlåta försäljningen till en bilmäklare. Först och främst är det väldigt smidigt och bekvämt för dig. Du slipper själv annonsera på Blocket och andra sajter, vilket i sin tur medför att du inte behöver handskas med oseriösa köpare.

  Genom att anlita en mäklare kan du också snabba upp försäljningsprocessen. Detta eftersom vi besitter ett stort kontaktnät med många trogna kunder. Hör exempelvis hur en av våra kunder upplevde oss som bilmäklare:   ”Fick hjälp med att sälja bilen. Träffade dem första gången på lördagen, då jag fick hela tjänsten förklarad för mig. Jag lämnade kvar bilen, och på tisdagen var den såld. Enkelt och smärtfritt, jag behövde inte göra något själv!” – Pia S, via Reco.

  Se mer recensioner, tryck här

  Inte nog med detta så har vi genom åren samlat på oss en stor erfarenhet, vilket innebär att vi vet hur och vart vi ska marknadsföra olika bilmodeller för att få bästa möjliga pris.

BILENIA – den trygga bilmäklaren

Som du kan se finns det många fördelar med att anlita en mäklare när du ska sälja ditt fordon. Vi har däremot valt att ta det hela ännu längre än så. Detta genom att effektivisera hela processen, så att du ska få bästa möjliga upplevelse och pris vid bilförsäljningen!

  Vi tror på personlig service. Som en del av vår unika process tilldelas du därför en personlig bilmäklare. Du har således en och samma kontaktperson genom hela försäljningsprocessen. Något som dessutom resulterar i en mer närstående kommunikation samt en effektivare och säkrare process.

  Du kan när som helst vända dig till din personliga mäklare vid eventuella frågor eller funderingar. Det ska däremot inte behövas, då din bilmäklare kontinuerligt håller dig uppdaterad – hela vägen från början till slut.

  Till oss på BILENIA är alla välkomna, oavsett vilken typ av bil du vill sälja eller var du bor. Vi hjälper kunder över hela Stockholm. Varmt välkommen till BILENIA – den trygga bilmäklaren!

Så går försäljningen till

För oss är det av största vikt att du som kund vet hur processen går till, från början till slut, och känner dig bekväm med detta. Låt oss därför berätta hur det hela går till!   När du tar kontakt med oss får du ett personligt samtal där vi går igenom dina behov. Din personligt tilldelade mäklare hjälper också till att värdera din bil, så att du får en rättvis och oberoende bedömning samt rätt förhoppningar inför försäljningen.

  Därefter ser vi till att din bil genomgår en grundlig kontroll samt tvättning och rekonditionering i verkstad, vilket gör att den blir som ny. Det säkerställer också att din bil är representativ, så att du ska få bästa möjliga pris!

  Efter att bilen har genomgått vår grundliga kontroll, tvättats och rekonditionerats, är det dags för fotografering. Din bil fotograferas utav ett proffs och vi påbörjar därefter marknadsföring och försäljning. Det enda du behöver göra är att luta dig tillbaka och ägna din tid åt annat.

  Vad väntar du på? Ring oss direkt på, skicka ett mejl till eller använd så hör vi av oss så snabbt som möjligt.

  Vill du lära dig mer om hur processen går till och vad vi erbjuder dig, kan du med fördel navigera till vår sida sälja bil.

Bilmäklar processen

1.
Du skickar in en förfrågan

2.
Mäklare värderar din bil, kontakar dig och lägger upp ett möte.

3.
Din personliga mäklare tar hand om hela processen, och hjälper er från start till slutförsäljning.

4.
Du kan lägga tid på annat och känna dig trygg.

5.
Personlig bilmäklare säljer bilen åt dig.

Andra Tjänster

En del av BILENIA