BILENIA

Tona Rutor Stockholm

Tona rutor Stockholm

Öppettider: Mån - Fre : 08:00 - 17:00
Lör : 10:00 - 16:00

Tona rutor i Stockholm

En bil med mörk tonade rutor är det många som vill ha. Det ser bra ut och det höjer även bilens värde. Men att hitta rätt aktör och till rätt pris kan bli svårt i letandet efter att tona rutor i Stockholm. Därför har BILENIA BILTVÄTT även valt att täcka detta område och lösa detta problem för dem som vill tona sina rutor i Stockholm.

BILENIA hjälper dig när du vill tona rutor i Stockholm. Du är varmt välkommen att kontakta oss vid eventuella frågor kring toning av rutor. Vi besvarar dem enkelt via mail eller telefon. Vid bokning så har vi förenklat hela processen då du kan enkelt boka in din tid ovan. Med ett klick så har du din tid bokat för att toning av bilrutor i Stockholm. Självklart kan du även boka din tid via mail & telefon som vanligt.

Certifikat Solfilm

När du tonar dina bilrutor i Stockholm hos oss så garanterar vi ett bra jobb. Många där ute säger det men resultat blir inte likaså. För att garantera ett bra jobb så är jobbet inte bara ett bevis på det utan vi kommer även ge dig ett certifikat på solfilm i Stockholm på utfört arbete. För att lyxa till det ännu mer så lägger vi även ett presentkort till dig i samband med certifikatet.

Tona rutor till ett bra pris

Vi har insett att det är rätt dyrt att tona sina bilrutor i Stockholms området. Självklart behövs det skicklighet för att kunna utföra arbetet men det behöver heller inte kosta skjortan när man vill tona sina rutor i Stockholm, tycker vi. Vi har inte endast valt att göra arbetet utan även till rätt pris.

Tona rutor proffesionellt

Först gäller det att hitta en aktör till rätt pris, steg nummer två är att det skall vara rätt aktör. Ett arbete som inte utförs av professionella på ett proffesionellt sätt kallar vi inget bra arbete. När du vill tona rutor i Stockholm så lämnar du in det i trygga händer till BILENIA.

Vi garanterar självklart ett bra arbete med att du skall vara nöjd. Därför överlämnar vi 10 års garanti på solfilm och 6 månaders garanti med återinstallation helt gratis om solfilmen inte skulle sättas sig fast, förekomma bubblor eller dylikt.

En del av BILENIA