BILENIA

Hemleverans i hela Sverige

Vi på BILENIA är stolta över att kunna erbjuda våra kunder en bekväm och smidig leverans av bilen till hela Sverige. Oavsett var du befinner dig i landet kan du få din bil levererad till din dörrsteg. Vi förstår att det kan vara svårt att ta sig till vårt företag för att hämta din bil, särskilt om du bor långt bort. Därför erbjuder vi en pålitlig och säker leveransservice som gör det enkelt för dig att få din bil oavsett var du befinner dig.


Vi har samarbeten med pålitliga transportföretag som har lång erfarenhet av att leverera bilar på ett säkert och effektivt sätt. Vi ser till att bilen är fullständigt försäkrad under hela transporten, så att du kan känna dig trygg och säker. Vårt team arbetar också noggrant för att se till att bilen är i toppskick innan den lämnar vårt företag, så att du kan vara säker på att du får en bil av högsta kvalitet.


För att använda vår leveransservice, behöver du bara välja den bil du vill ha och kontakta oss för att diskutera leveransalternativ. Vi kommer att ge dig en uppskattning av kostnaden för leveransen och se till att allt är klart för att bilen ska transporteras till dig. Vi ser fram emot att hjälpa dig att få den bil du vill ha, oavsett var du befinner dig i Sverige. Kontakta oss idag för mer information om våra leveransalternativ.