Boka tid billig biltvätt i Stockholm

Billig biltvätt - Stockholm

Letar du efter en billig biltvätt i Stockholm, centralt men samtidigt håller en hög form av kvalite? Då har du kommit helt rätt!

En bil är för de allra flesta är en stor investering. För att behålla din bil i så fint skick som möjligt är det därför viktigt att den tas om hand om på rätt sätt.

Städning insida: Tvätt av mattor, dammsugning, sanering av dam, smuts och fläckar. Behandling av vinyl, plats och paneldetaljer. Fönsterputs in&utvändigt. Tvätt av däck & fälgar.

Städning Utsida: Tvätt av hela utsidan med ångtvätt vilket tar bort allt smuts, grus och salt på bilen. Dödar alla bakterier och visar den riktiga lacken på bilen.

Detta måste göras och göras regelbundet för att du skall ha en ren bil att sitta i och en fräsch bil att köra som mår bra. Något som vi på Bilenia Biltvätt gärna hjälper dig med.

Visste du att en biltvätt hemma på garageuppfarten kan orsaka onödiga utsläpp av kemikalier som är farliga för miljön? Samtidigt som det börjar bli otillåt på många platser. Därför är det bättre att du åker till en riktig biltvätt som även ser till att det smutsiga vattnet från tvätten tas hand om och renas.

In och utvändig biltvätt Stockholm

Vi på Bilenia tvättar din bil billigt, samtidigt som vi erbjuder bästa service och resultat. Hos oss kan du exempelvis skämma bort din bil med en in och utvändig biltvätt samtidigt som du väljer ett miljövänligt alternativ. Du kan luta dig tillbaka och avnjuta en kaffe medans du väntar när vi snyggar till din bil lite gran.

I vår in och utvändiga biltvättning ingår alltid:

  • Rengöring av fönster och speglar
  • Fönsterputsning
  • Avfettning följt att ångtvätt
  • Dammsugning
  • Avtorkning av instrumentbräda och dörrsidor
  • Spolning av dörralsar och gummimattor
  • Uppfräschning av insidan med glans
  • Rengöring av däck och fälg
  • Rengöring av dörr- och bagagekarmar.

 

Utöver detta ingår även en miljövänlig ångtvätt av din bil. Genom att tvätta din bil med ångtvätt blir den upp till 10 gånger renare i jämförelse med vanlig biltvätt. Din bil mår bättre med ångtvätt. Ångtvätten tar på ett effektivt sätt bort alla fläckar, bakterier och även dålig lukt, samtidigt som det är miljövänligt. Inte bara det utan tekniken drar mycket mindre vatten än om du väljer vanligt tvätt.

Ångtvätt drar cirka 10 l per bil då den skall vara mycket smutsigt men en helt vanlig bil med mindre smuts behöver endast dra 3 l med ånga. Om detta skall jämföras med vanligt högtryck med hand kan den dra upp till 100 l per bil och en automattvätt kan förbruka upp till 400 l per bil. Därför väljer vi ett bättre alternativ då man kan känna sig trygg även när det är effektivt.

Biltvätt i stockholm

När du tvättar din bil hos oss får du tid att tänka på annat, samtidigt som du får en strålande ren bil till lägsta pris med bäst service. Du hittar vår biltvätt i Solna i Stockholm.

BILTVÄTT STOCKHOLM

Öppettider: Mån - Fre : 08:00 - 17:00
Lör : 10:00 - 16:00

En del av BILENIA