BILENIA

Biltvätt Stockholm - billiga tjänster med hög kvalitet

Letar du efter en billig biltvätt i Stockholm, centralt och som håller hög kvalitet? Välkommen att boka biltvätt hos oss på Bilenia!

För att hålla din bil i bästa möjliga skick är det viktigt att den tvättas regelbundet och med rätt metoder. När du bokar biltvätt hos oss får du tvätten utförd av proffsiga medarbetare med lång erfarenhet och en miljövänlig biltvätt som utförs med svanenmärkta produkter. Manuell tvätt är inte mycket dyrare än att tvätta i en automatisk biltvätt – men du får ett mycket bättre resultat. Boka biltvätt hos oss här nedan och upplev skillnaden själv!

När du tvättar din bil hos oss får du tid att tänka på annat, samtidigt som du får en strålande ren bil till lägsta pris med bästa möjliga service. Du hittar vår biltvätt i Solna i Stockholm.

Boka tid billig biltvätt i Stockholm

Biltvätt Stockholm - detta ingår

När du bokar biltvätt på vår anläggning i Stockholm får du full service där ingen detalj lämnas åt slumpen. Följande ingår i våra tjänster.

Komplett biltvätt in- och utvändigt

Tvätt av mattor, dammsugning, sanering av damm, smuts och fläckar. Behandling av vinyl, plast- och paneldetaljer. Fönsterputs in- och utvändigt. Tvätt av hela utsidan skonsam högtryckstvätt som tar bort all smuts, grus och salt på bilen. Vi använder svanenmärkta produkter som rengör effektivt och framhäver lacken på bilen. Tvätt av däck & fälgar.

 

Detta måste göras regelbundet för att du skall ha en ren bil att sitta i och en fräsch bil att köra som mår bra. Något som vi på Bilenia Biltvätt gärna hjälper dig med. Att ta hand om din bil lönar sig både genom att den hålls snygg och fräsch. Du förebygger även rost och ser till att bilen behåller ett högt andrahandsvärde. För dig som leasar din bil bör regelbunden biltvätt vara en självklarhet för att du ska få en bra värdering vid leasingtidens slut.

 

Skippa biltvätt hemma på uppfarten

Visste du att en biltvätt hemma på garageuppfarten kan orsaka onödiga utsläpp av kemikalier som är farliga för miljön? Även salt, oljerester och smuts kan förorena grundvattnet eller din egen tomt. Det är otillåtet att tvätta hemma på garageuppfarten på flesta orter i och kring Stockholm och i övriga landet idag. Det är mycket bättre att du åker till en riktig biltvätt som ser till att det smutsiga vattnet från tvätten tas hand om och renas istället för att åka rakt ut i naturen.

Effektiv och miljövänligt biltvätt i Stockholm

Vi på Bilenia tvättar din bil billigt, samtidigt som vi erbjuder bästa service och resultat. Hos oss kan du exempelvis skämma bort din bil med en in- och utvändig biltvätt samtidigt som du väljer ett miljövänligt alternativ. Vi tvättar med skonsamma produkter och renar effektivt vattnet så att inget miljöskadligt släpps ut i naturen. Läs mer nedan om våra effektiva metoder.

 

Du kan luta dig tillbaka och avnjuta en kaffe medan du väntar när vi snyggar till din bil.

 

I vår in- och utvändiga biltvätt ingår alltid:

  • Rengöring av fönster och speglar
  • Fönsterputsning
  • Avfettning följd av skonsam högtryckstvätt
  • Dammsugning
  • Avtorkning av instrumentbräda och dörrsidor
  • Spolning av dörrfalsar och gummimattor
  • Uppfräschning av insidan med glans
  • Rengöring av däck och fälg
  • Rengöring av dörrsidor och bagageutrymme

Vår effektiva men skonsamma högtryckstvätt med miljömärkta produkter är mycket bättre för din bil i jämförelse med vanlig biltvätt. Lacken skonas när man använder högtryck istället för tvätt med borstar. Att tvätta med högtryckstvätt drar mycket mindre vatten än om du väljer vanligt tvätt i en tvättautomat.

Förutom att vi sparar vatten och undviker onödiga kemikalier så får du ett mycket bättre resultat. Automattvätt kommer inte åt alla de ytor som tvättas när vår duktiga personal gör jobbet manuellt. Exempelvis tvätt av trösklar och svåråtkomliga kanter klarar en automattvätt inte av och det är just där som många rostangrepp brukar börja. Kosta på dig manuell tvätt utförd av ett proffs istället. Det lönar sig i längden och sparar dessutom resurser.

Vi använder oss enbart av svanenmärkta produkter i vår biltvätt. Det finns ingen anledning att använda sig av miljöskadliga bilschampon och andra produkter idag då de miljömärkta är minst lika bra – många gånger bättre!

Boka biltvätt i Stockholm hos oss

Varmt välkommen att boka biltvätt i Stockholm hos oss på Bilenia. Du hittar våra tjänster och möjlighet att boka direkt med knapparna högre upp på sidan. Kom och upplev skillnaden du också!

BILTVÄTT STOCKHOLM

Öppettider: Mån - Fre : 08:00 - 17:00
Lör : 10:00 - 16:00

En del av BILENIA