BILENIA

Skydda din bil mot UV-strålning

Skydda dig och din bil från skadlig UV-strålning och överhettning med vår professionella solfilmstjänst! Vi på BILENIA erbjuder en avancerad solfilmstjänst som hjälper till att skydda din bil och dess passagerare från skadlig UV-strålning och överhettning.

 

Vår solfilmstjänst är utformad för att blockera upp till 99% av skadlig UV-strålning och minska värmeinflödet i din bil. Detta gör att du och dina passagerare kan njuta av en svalare och mer bekväm bilresa samtidigt som ni skyddas mot skadlig UV-strålning.

 

Vi använder bara högkvalitativ solfilm som är särskilt utformad för att motstå repor och missfärgning, vilket gör att den ser ut som ny under lång tid. Vårt team av experter har lång erfarenhet inom solfilm och vi är stolta över att kunna erbjuda en av de bästa solfilmstjänsterna på marknaden.

 

Vi tror att vår solfilmstjänst kan hjälpa dig att skydda din bil och dess passagerare samtidigt som du sparar på energikostnaderna genom att minska behovet av att använda klimatkontrollsystemet i din bil.

 

Kontakta oss idag för att boka din solfilmstjänst och upptäck hur vi kan hjälpa dig att skydda dig och din bil från skadlig UV-strålning och överhettning. Vi ser fram emot att hjälpa dig att njuta av en mer bekväm och skyddad bilresa.