BILENIA

Sälja bilen privat

Sälja bilen privat är ett alternativ som kommer alltid finnas när du vill göra det själv eller känner dig missnöjd med bilhandlare. Men frågan är blir det lönsamt att sälja bilen privat? Är det lika effektiv att sälja bilen privat?

Det är frågor som ställs varje gång är du vill sälja bilen, bli av med den och slippa bekymret. Självklart är det ett alternativ att sälja bilen privat men allt fler och fler personer väljer att sälja bilen till bilhandlare eller sälja bilen via bilförmedling. Särskilt om det finns möjlighet till det. Förr i tiden när man ville sälja bilen var sälja bilen privat det självklara alternativet, numera börjar det vända och det finns anledningar till dig.

Det var mycket enklare att sälja bilen privat för en tid sedan då det inte fanns så mycket bilar på marknaden och efterfrågan var större. Om du inte hittade någon annan som ville köpa din bil så kanske var grannen sugen på att köpa den ifrån dig, kunde det bli enklare?

Det gick smidigt att sälja bilen privat samt så var det inga konstigheter med myndigheter osv.

Även under senare tid när annonssidor som blocket, bytbil, m.m har förenklat med annonseringen så har det går bra att sälja bilen privat. Numera är det mycket bedrägerier som sker, oseriösa kunder lovar en massa sedan väntar du på kunden som t.ex. skulle komma men aldrig hör av sig senare. Kunder som kommer och tittar på bilen men sparkar bara däck eller dessa så kallade sista-priset-kompisar som inte har tittat på bilen men vill sänka ner priset till skampriser.

Dessa är del av saker som har resulterat till att sälja bilen privat har blivit mycket svårt. Det blir bara jobbigt i slutändan och särskilt när du hade tänkt dig ett pris men får aldrig det priset av kund.

BILENIA har startat pga av dessa orsaker. Vi är här för att hjälpa dig oavsett om du vill sälja bilen direkt eller om du vill att vi ska sälja den via bilförmedling som vi är proffs på.

Med BILENIA har du flera alternativ när du vill sälja bilen och slippa huvudvärken. Du blir inte bara av med din bil utan även så får du högre pris för din bil än om du hade valt att sälja bilen privat.

För att läsa mer om det olika tjänsterna kan du trycka på vilken tjänst du vill läsa om nedan:

Sälja bil Sälja bilen till bilhandlare | Vi köper din bil Bilförmedling

Oavsett vilket alternativ du väljer är det bra att få en online bilvärdering. Börja med att göra en bilvärdering till höger. Du kommer få ett exakt pris som visas för din bil och sedan kontaktar vi dig för att boka upp en tid. Sedan säljer vi bilen åt dig och du slipper att sälja bilen privat. Vilket inte skulle löna sig i vilket fall.