BILENIA

Köpa Bil

Köp bilen med rätt känsla

Köpa bil är en stor händelse i en människans liv. Det är inte varje dag man går och köper en ny bil. Det är inte lika vanligt som att gå in i livsmedelsbutiken och köpa en paket mjölk. Svårare än så är det.

Pengarna som man kanske har sparat har man väntat länge till och kämpat för. Eller att kunna bli beviljad för att ta lån på sin drömbil som man längtat till att köpa. Därför är det viktigt att man väljer rätt bilhandlare när man ska köpa bil. Bilköpet kan medföra många problem som är oväntat särskilt när det är ens första bilköp. Där vill man inte hamna och slösa sin dyrbara tid eller förlora en massa pengar.

Självklart är BILENIA det självklara valet när du ska köpa bil. Våra bilar är alltid kontrollerade och testade. Dem är även oftast besiktigade annars kan man besikta dem inför köp. Förutom att vi testar våra bilar inför ditt bilköp så erbjuder BILENIA även garantier inför när du ska köpa bil. Du kan teckna 6-24 månader garantier hos oss.

Vi har även olika finansieringsalternativ när du ska köpa din bil hos oss. Det finns vanliga billån man kan teckna i samband med bilköpet samt erbjuder vi även räntefritt alternativ.

Scrolla ner och se om du hittar din nya drömbil hos oss.

För att komma till butiken