BILENIA

Inbytespris bil

FÅ ETT INBYTESPRIS DIREKT ONLINE

Om du är intresserad av en bil hos oss men har en bil redan idag som du vill byta in så har vi även denna tjänst tillgängligt för dig som inbytespris bil. Du får ett inbytespris på din bil som du vill sälja till oss och vi tar in den för inbyte direkt.

Inbytespriset på din bil värderas på ett annat sätt en vanlig förmedlingsuppdrag. På förmedlingsuppdrag kan du självklart får mer pengar för din bil när vi säljer bilen åt dig. Skillnaden blir att du får vänta på att tills bilen är såld och därefter får du pengarna.

En marginal räknas på när man köper upp bilen eftersom bilhandlaren tar en risk.

Inbyte av din bil jämfört med direkt inköp när du genomför affären så kan du få mer pengar för din bil i inbyte eftersom inbytespriset på bilen kan räknas högre då du köper en bil av bilhandlaren och det blir en paket affär så att säga.

Du kan enkelt göra en bilvärdering nedan där du får fram ett inbytespris direkt. Vi kontaktar dig för en värderingsmöte och så tittar vi på din bil. Därefter tar vi in den på kontroll/test och om allting ser bra ut tar vi in din bil för inbyte och din bil är såld.

Vill du istället får högre pris för din bil än inbytespris så kan du med självklarhet ta del av vår förmedlingsuppdrag då det är det bästa alternativet när du vi sälja bilen och få så mycket som möjligt för din bil.