Varför ska man skydda bilen med ett keramiskt lackskydd?

Keramiskt lackskydd skyddar din bil mot yttre påverkningar och kan även ge en viss smutsavvisande hinna som bidrar till enklare biltvätt framöver. Eftersom att bilen får ett skydd runt lacken som gör att smuts inte lika lätt fäster kommer det vara enklare att ta hand om bilen. Du kommer antagligen inte behöva lika starka medel när du tvättar bilen och den håller sig fräschare längre. Keramiskt lackskydd bidrar också till en skarpare glans med längre hållbarhet än andra produkter. 

Vad kostar keramiskt lackskydd?

Ett keramiskt lackskydd är oftast dyare än ett vanligt lackskydd eftersom att du får en längre hållbarhet. Det lackskydet vi använder oss på Bilenia har hållbarhet upp till 3 år och kostar 7900kr. Vi erbjuder lackskydd i Stockholm och hjälper dig att få ett riktigt bra skydd till din bil. Du kan enkelt läsa mer om det och boka online via vårt bokningsflöde.

Hur länge håller keramiskt lackförseglning?

Hur länge keramiskt lackförsegling håller är svårt att säga och beror på bilens skick samt vilket medel du använder dig av. Men det finns lackskydd som håller i flera år beroende på förutsättningar. Eftersom att keramiskt lackskydd står emot kem bra så kommer man inte kunna tvätta bort det, därför håller det som regel i flera år beroende på hur du tar hand om bilen.

Finns det några nackdelar med keramiskt lackskydd och försegling?

Det finns egentligen inga direkta nackdelar med det förutom att det är dyrare än andra skydd. Fördelarna väger dock upp det eftersom att du får ett så pass mycket bättre skydd som håller väldigt länge. 

Alla inlägg
×

Nästan klar...

Vi har precis skickat ett mejl till dig. Klicka på länken i e-postmeddelandet för att bekräfta din prenumeration!

OK