• Boka tid biltvätt Sundbyberg

 • BILTVÄTT

  Öppettider: Mån - Fre : 08:00 - 17:00

  Lör : 10:00 - 16:00

  biltvatt@bilenia.com

  Krysshammarvägen 46

  171 57 Solna

  08 - 27 00 01

 • Biltvätt Sundbyberg

  Biltvätt ett steg från Sundbyberg

  Letar du efter en biltvätt i Sundbyberg eller i närheten? Då har du inte hamnat fel!

  Du kan enkelt få din bil tvättad ett steg från Sundbyberg. Vi ligger nära dig och levererar en hög service i form av handtvätt på din bil.

  Biltvätt i Sundbyberg med bra villkor

  Har du många gånger lämnat in din bil men inte varit nöjd? Vi förstår dig. Vi har valt att kunna satsa på något som vi kan. Biltvätt är vi proffs på och det vi levererar. Vi har märkt att många av biltvätts kunder ofta byter sin aktör och detta är pga dålig service, ingen bra kommunikation eller inte levererat sitt arbete på rätt sätt.

   

  Vi vill gärna kommunicera med dig som vår kund i våran biltvätt i Sundbyberg. Vi försöker bygga långvariga relationer så att byta behöver man inte göra eftersom varje gång är det mer krångligare än förr. Du är välkommen till våran biltvätt i Sundbyberg för att få en ren & skinande bil samt utmärkt service så som du vill ha det.

  Ång-Biltvätt i Sundbyberg

  Vi vill informera dig som inte vet om hur vi tvättar din bil.

   

  När du lämnar in din bil till oss i biltvätt Sundbyberg så ska du veta att den inte tvättas med vanlig som högtryck såsom med andra biltvättar. För att tvätta din bil till ren kvalité så tvättas den med ang tvätt i våran biltvätt i Sundbyberg. Det är en möjlighet som vi har för att ta bort tjära, smuts och andra orena partiklar från din bil på ett enkelt och miljövänligt sätt. Visste du att ångtvätt drar 90% mindre vatten jämfört med vanlig högtryck.

   

  Tveka inte och gör ett bra val när du ska tvätta din bil i Sundbyberg. Tvätta inte bara din bil utan tvätta den med ångtvätt till ett superpris.

Alla inlägg
×