• Boka tid biltvätt Stockholm

 • BILTVÄTT STOCKHOLM

  Öppettider: Mån - Fre : 08:00 - 17:00

  Lör : 10:00 - 16:00

  biltvatt@bilenia.com

  Krysshammarvägen 46

  171 57 Solna

  08 - 27 00 01

 • Våran biltvätt i Stockholm

  Att ta hand om bilen är inte något enkelt särskilt om bilen skall bevaras i bra skick. Därför är det viktigt att man tvättar bilen kontinuerligt.

  Men då ska man vara aktsam om vem man lämnar in bilen till.

   

  Våran biltvätt i Stockholm finns det flera olika tjänster du kan ta del av för att återuppväcka din bil till liv igen. Få ut samma känsla som när du köpte den som ny eller kanske till och med ännu nyare.

  Biltvätt Stockholm - Kvalité - Superpriser

  Att hitta en biltvätt i Stockholm till ett rimligt pris men ändå som håller högt tak av kvalité kan vara besvärligt och krävande. Särskilt om det är ångtvätt som ska utföras på din bil.

   

  Vi vill erbjuda alla som vill tvätta sin bil med ångtvätt kunna ta del av tjänsterna inom biltvätt i Stockholm men samtidigt till ett lönsamt pris.

   

  Du är välkommen till våran biltvätt i Stockholm när du vill fräscha upp din bil igen för ett rimligt pris.

 • Biltvätt Stockholm - Tvätta din bil i Stockholm med ångtvätt

  DIN BIL TVÄTTAS MED ÅNGTVÄTT i STOCKHOLM

  Vi använder oss utav ett mycket miljövänligt metod där det inte behövs någon oljeavskiljare samt sparar vi cirka 90% vatten jämfört med vanlig högtrycktstvätt. När vi tvättar din bil är det inte bara ett miljövänligt alternativ för biltvätt utan biltvätten som vi utför är också "hälsosam" för din bil. Det tar bara inte bort all smuts utan dödar även bakterier och andra ohälsosamma partiklar när du lämnar in din bil för biltvätt hos oss i Stockholm.

   

  Tvätta din bil idag med ångtvätt. Tvättar upp till 10 gånger bättre än vanlig tvätt. Bilen blir betydligt mer fräschare. Dessutom så är det miljövänligt. PASSA PÅ!

  Ren & fräsch biltvätt Stockholm

  BILTVÄTT I STOCKHOLM GÖR DIN BIL REN & FRÄSCH

  När du tvättar din bil hos våran biltvätt i Stockholm tar vi självklart vara på din bil. Du lämnar in den smutsig och hämtar ut den ren & fräsch. Lämna in din bil på biltvätt i Stockholm på dina villkor.

Alla inlägg
×