• Boka tid biltvätt Liljeholmen

 • Biltvätt Liljeholmen

  Krångliga biltvätt i Liljeholmen

  Har du också tröttnat på oseriösa och ren dålig kvalitets biltvättar? Många aktörer utspelar sig för att tvätta din bil till ett bra pris och med bra service. Men efter du har provat deras "bästa biltvätt" så har man ångrat sig samma stund. Men självklart vet man inte det innan tills man provat. Att ta sådana risker bli missnöjd samt risker ut sin dyrbara bil för biltvätt som är ens ägodel är inget man ska råka ut för.

   

  Vi vill vända på denna sak eftersom vi vet hur det är. Tvätta din bil hos oss nära Liljeholmen och bli mer än nöjd. Vi bygger långvariga relationer med kunder och 90 % av våra kunder är återkommande. Kika gärna på vad kunder tycker om oss.

   

  Vi tvättar din bil i Liljeholmen till hög grad av service. Få din bil tvättad på det sätt som du vill. Välkommen in våran biltvätt i Liljeholmen!

  Steam biltvätt Liljeholmen

  Visste du att din bil inte tvättas med vanlig högtryck när du tvättar den hos oss i Liljeholmen?

   

  Hur mycket vet du om när du lämnar in din bil på biltvätt i Liljeholmen? Hur mycket vatten drar det? Vilka medel används? Blir bilen verkligen ren? Är det ett bra alternativ av biltvätt?

   

  Frågorna är många men självklart är det inte vanligt att man tänker på dessa frågor när man endast vill ha sin bil ren & fräsch. Särskilt när det inte finns så många alternativ där ute och alla ser likadan ut.

   

  Dem flesta biltvättar som finns i liljeholmen använder sig utav standard högtryck för att fräscha upp din bil. Det drar cirka 25 l vatten på en vanlig bil som kanske inte är så smutsig. Det drar med sig miljöfarliga partikilar som måste skiljas av en oljeavskiljare.

   

  Det är det vanligaste sättet att tvätta bil på men mår din bra av det?

  Låt din bil må bra igen av steam / ångtvätt

  Vi har tänka på alla dessa frågor och fler. Vi besvarar dem med att använda det bästa & miljövänligaste sättet på marknaden.

   

  Vi tvättar din bil med steam när du kommer till oss i Liljeholmen. Steamtvätt är det bra alternativ för att din bil ska må bra igen.

   

  Mindre vattenförbrukning, dödar dåliga partiklar från din bil. Ger nytt liv till lacken.

   

  Välj ett bra alternativ när du ska tvätta din bil i liljeholmen. Tvätta din bil med Steam hos oss. Varmt välkommen!

 • BILTVÄTT

  Öppettider: Mån - Fre : 08:00 - 17:00

  Lör : 10:00 - 16:00

  biltvatt@bilenia.com

  Krysshammarvägen 46

  171 57 Solna

  08 - 27 00 01

Alla inlägg
×