• Bilrekonditionering Stockholm

  Bilrekonda din bil i Stockholm

  Letar du efter bilrekonditionering i Stockholm? Då har du kommit helt rätt!

   

  En bil är för de allra flesta en stor investering. För att behålla din bil i så fint skick som möjligt är det därför viktigt att den tas om hand om på rätt sätt. Något som vi på Bilenia gärna hjälper dig med i form utav rekond.

   

  Vad innebär rekond för din bil?

   

  Rekond är en förkortning av det längre ordet rekonditionering och innebär att din bil grundligt rengörs både in- och utvändigt. Ett bra tips är att rekonditionera din bil innan försäljning.

   

  Bästa bilrekond i Stockholm

   

  Vi på Bilenia erbjuder bästa bilrekond i Stockholm till ett överkomligt pris. När du väljer att göra en rekonditionering hos oss rengör vi din bil grundligt både in- och utvändigt, vilket gör att din bil blir som ny.

  Rekond nära dig i Stockholm

  Invändigt tar vi exempelvis bort bakterier och dålig lukt, samt fläckar från säten och klädsel. Vi dammsuger även hela kupén och ser till att all inredning rengörs med medel som är anpassade efter materialet. Något som också gör oss unika är att vi rengör både inredningen men också utsidan med ånga. Genom att rengöra din bil med ånga blir den upp till 10 gånger renare, samtidigt som det är miljövänligt.

   

  Utvändigt rengör vi omsorgsfullt rutor, däck och fälgar, samtidigt som vi både vaxar och polerar bilens lack. Detta görs för att få fram glansen och förlänga lackens livslängd. Vi tar dessutom bort eventuell tjära och tvättar även motorrummet och dess gummidetaljer, vilket motverkar uttorkning.

   

  För mer ingående information om vad som ingår i vår rekonditionering, klicka här.

   

  Rekond i Stockholm

   

  När du gör din bilrekond hos oss får du tid att tänka på annat, samtidigt som du får en strålande ren bil till ett överkomligt pris med bäst service. Du kan göra din rekond i biltvätt Solna i Stockholm.

 • Boka tid nedan för bilrekonditionering

 • Bilrekonditionering Stockholm

  Öppettider: Mån - Fre : 08:00 - 17:00

  Lör : 10:00 - 16:00

  biltvatt@bilenia.com

  Krysshammarvägen 46

  171 57 Solna

  08 - 27 00 01

Alla inlägg
×