• Bilpriser

  Undrar du också vad bilpriset är på din bil?

  Isåfall har du hamnat rätt!

   

  Med våran bilvärdering så får du veta priset på din bil enkelt & smidigt. Den beräknar bilpriser från alla aktörer på marknaden och jämför vart din bil ligger. Bilpriser kan vara svårt särskilt när du inte får rätt pris för din bil från bilhandlaren. Du kan få ett pris på din bil online och något helt annat när du besöker bilhandlaren för att sälja bilen till dem.

   

  Vi på BILENIA har försökt tagit fram en värderingsmodell så att du får veta exakt de bilpriset som din bil är värd. 90% av fallen då du värderar din bil hos oss och vill veta bilpriset på din bil så visar den rätt. Att du ska få falska förhoppningar av priset på din bil är inget för oss. Utan vi på BILENIA vill ha ditt förtroende som trogen kund till oss.

   

  Bilpriser baseras på ett system vi har byggt upp som fungerar utmärkt när du vill har rätt bilpris. Ett system som försöker räkna ut priset på bilen utan att ta hänsyn till marknaden blir bara fel resultat och du som kund blir bara besviken när fel bilpris visas. Vårat system är uppbygd på dem bilar som finns på marknaden och därefter jämförs din bil med liknade bilar och rätt bilpris visas för dig.

Alla inlägg
×